Posted by & filed under Business, Startups.

Privatleasing kan helt enkelt beskrives som langtidsleje af en bil. I stedet for at du enten bruger din opsparing eller vælger at låne pengene i banken, lader du et finansieringsselskab købe bilen, og leje den til dig for en månedlig ydelse hvor service og eventuelle reparationer er inkluderet i prisen. Det eneste du skal tænke på er den månedlige leje. Du undgår derfor selv at stå med uforudsete udgifter som du ellers kan få ved at at være bilejer

Med privatleasing har du alle dine fordele ved at være bilejer, men du slipper for de kedelige forpligtigelser, der er forbundet ved at eje. Den månedlige leasingydelse bliver skræddersyet, så den passer dit behov og samtidig sikrer, at bilen holdes i god stand.

Leasing af biler kan typisk lejes i 12, 24 eller 36 måneder. Ønskes en længere leasing periode, kan det typisk ikke svare sig at lease mere, og et bilkøb vil være den bedste løsning. Fordele ved at lease biler i kortere perioder er at man tit og ofte kan få udskiftet til en nyere bil, og derved altid være opdateret på den nyeste teknologi

Du kan i dag få en leasingaftale, så den bl.a. indeholder serviceaftale, reparationer, benzinkort, dæk skifte, forsikring samt fast pris i hele leasingperioden.
Kort og godt, kan du kende til den månedlige pris, uden du nogensinde skal tænke på noget andet. Det er en sikker måde at eje bil på.

Husk altid at gennemgår din leasing kontrakt, da der findes et hav af forskellige måder de kan udformes. LS Rådgivning™ kan hjælpe dig med at gennemgå dine kontrakter og rådgive dig indenfor hvilken der er bedst. Det er gennemskuelig Leasing.

Comments

comments