Posted by & filed under Business, Startups.

Advice from LeasingStart is for you, thinking about renting a new car, but would like help and advice for this. LeasingStart are experts in leasing cars, and can provide you with buyer advice. We are your advisor and are interested in servicing you best.

LS Consulting ™

– Review of 3 leasing contracts
– Best contract advice.
– Budget advice
– Answer to questions

All this can be obtained for 750, – incl. VAT. *

* Counseling by phone, mail, or Skype / Facetime

Posted by & filed under Consulting, Startups.

Flexleasing er en nyere måde at lease biler på. Flexleasing ses af mange som en ny finansieringsmulighed. Ved flexleasing betales der ikke den normale 100% registringsafgift, med indregisteringen, men derimod betales der i stedet en registringsafgift der deles op i rater i den periode bilen benyttes. Raterne beregnes ud fra blandt andet bilens alder. Der fåes den mindste registringsafgift når bilen er 3 år gammel

Der er masser af fordele ved flexleasing. Flexleasing bruges mest ved køb af meget dyre biler, da man derved kan opnåes en billig månedlig pris, kontra bilens værdi. Derudover gøres værditabet på bilen minimalt. Det er ikke unormalt at der kan spares mellem 30 og 50% i forhold til normalprisen. En god regel er dog at flexleasing er for biler der har en værdi på over 200.000. Dog kan der også opnåes økonomisk gevinst på biler under.

Herudover beregnes en procentvis registreringsafgift i tre takster. Denne bestemmes ud fra bilens alder.
De tre takster er følgende:

2% pr. mdr. for biler mellem 0-3 mdr.,
1% pr. mdr. for biler mellem 3-36 mdr. og sidst
0,5% pr. mdr. for biler over 36 mdr.

Oven i den procentvise registreringsafgift skal betales en strafrente på cirka 3-3,5% pr. år, denne strafrente reguleres hvert halve år. Derudover skal der naturligvis betales månedlige afdrag, benzin, forsikrings og de andre normale ting ved leasing

Fordele ved flexleasing:

– Der bindes ikke større kapital i bilen
– Der er generelt meget lavere værditab på bilen
– Der betales ikke registringsafgift, som ved traditionelt bilkøb
– Der skal ikke betales forsikringspræmie

Posted by & filed under Business, Consulting.

For firmaer er erhvervsleasing den nemmeste måde at få biler, ikke mindst fordi momsen kan løftes, men også fordi likviditeten bliver i firmaet, og derved fremgår som bedre regnskab. Som privatleasing, betaler firmaerne kun en månedlig ydelse for deres vognpark, hvilket gør både vækst og budgetter nemmere at håndtere. Dette gælder dog kun leaset biler til erhvervsmæssig brug. Ønskes leasing af biler til både erhvervsmæssig og privatmæssig brug, gælder andre regler. Læs her om Splitleasing.

Posted by & filed under Consulting, Startups.

Splitleasing er en nemmere og meget sjovere måde at bruge sin firmabil, til private gøre mål. Det eneste krav er at der skal føres kilometer bog over det private forbrug.

Splitleasing betyder, at omkostningerne på bilen bliver delt mellem arbejdsgiveren og din private kørsel. Bliver den leaset bil brugt til 75% erhvervsmæssig kørsel, og 25% privatmæssig kørsel, bliver de 75% faktureret til arbejdsgiveren, og de sidste 25% til dig privat.

Kort og godt betyder det at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasing og driften af bilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig.

Posted by & filed under Business, Startups.

Privatleasing kan helt enkelt beskrives som langtidsleje af en bil. I stedet for at du enten bruger din opsparing eller vælger at låne pengene i banken, lader du et finansieringsselskab købe bilen, og leje den til dig for en månedlig ydelse hvor service og eventuelle reparationer er inkluderet i prisen. Det eneste du skal tænke på er den månedlige leje. Du undgår derfor selv at stå med uforudsete udgifter som du ellers kan få ved at at være bilejer

Med privatleasing har du alle dine fordele ved at være bilejer, men du slipper for de kedelige forpligtigelser, der er forbundet ved at eje. Den månedlige leasingydelse bliver skræddersyet, så den passer dit behov og samtidig sikrer, at bilen holdes i god stand.

Leasing af biler kan typisk lejes i 12, 24 eller 36 måneder. Ønskes en længere leasing periode, kan det typisk ikke svare sig at lease mere, og et bilkøb vil være den bedste løsning. Fordele ved at lease biler i kortere perioder er at man tit og ofte kan få udskiftet til en nyere bil, og derved altid være opdateret på den nyeste teknologi

Du kan i dag få en leasingaftale, så den bl.a. indeholder serviceaftale, reparationer, benzinkort, dæk skifte, forsikring samt fast pris i hele leasingperioden.
Kort og godt, kan du kende til den månedlige pris, uden du nogensinde skal tænke på noget andet. Det er en sikker måde at eje bil på.

Husk altid at gennemgår din leasing kontrakt, da der findes et hav af forskellige måder de kan udformes. LS Rådgivning™ kan hjælpe dig med at gennemgå dine kontrakter og rådgive dig indenfor hvilken der er bedst. Det er gennemskuelig Leasing.