Betingelser og vilkår

For at benytte LeasingStarts gratis værktøj, skal du acceptere følgende betingelser og vilkår.

 

Ansvar

LeasingStart kan ikke drages til ansvar for de aftaler, som bliver indgået mellem dig og forhandlerne. Du er selv ansvarlig for at tjekke og godkende, at vilkår og betingelser samt indgåede aftaler i kontrakten er korrekte. LeasingStart er en gratis service, der formidler kontakten mellem potentielle købere og potentielle sælgere. Indhent fx informationer ved forhandlerens oplyste website, CVR-register og brancheforening.

 

Data og brugsret

De indtastede informationer gemmes af LeasingStart, men bliver aldrig solgt videre til tredjepart. Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og bliver kun videregivet til tre forhandlere i forhold til videre behandling og tilbudsgivning. Kun dine private oplysninger vil blive videregivet til den vindende forhandler.

 

Aktørbeskrivelse

LeasingStart er formidleren og er ikke part i de aftaler, som bliver indgået mellem leasingselskaberne og kunden, men skaber blot kontakten.
Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført. Dvs. ikke bare et pristjek.

 

Kontakt

Du giver ved accept LeasingStart ret til at kontakte dig og give din informationer videre til tre forhandlere. Ved accept giver du LeasingStart og forhandlere lov til at kontakte dig telefonisk og via mail. Dine oplysninger vil blive gemt til statistisk brug. Ved indsendelse af formular giver du LeasingStart lov til at kontakte dig op til 6 måneder efter modtagelsen af sidste tilbud. Du kan selv acceptere modtagelsen af nyhedsbrev ved indsendelse af formular.

 

Markedsføring

LeasingStart har ret til at bruge de indsendte opgaver til at markedsføre portalen. Det betyder, at dele af opgavebeskrivelsen kan blive synlige i trykte medier og online på Leasingstart.dk samt på vores sociale kanaler såsom Facebook, Instagram, LinkedIn osv. Vi offentliggør aldrig personlige oplysninger.

 

Ja til markedsføring

Når du opretter en opgave på LeasingStart, siger du ja tak til at modtage nyhedsbreve, tilbud, servicemails og direkte henvendelser på e-mail og telefon fra LeasingStart.